مسئول بسیج دانشجویی کشور در ششمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس گفت: امیدواریم جشنواره ققنوس بتواند موج بیداری را برای مظلومیت زنان و کودکان غزه و لبنان به راه بیندازد.
به گزارش خبرنگار مهر ششمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس عصر امروز (سهشنبه) در محل بسیج دانشجویی آغاز به کار کرد.
هادی قاسمی مسئول بسیج دانشجویی کشور در این نشست گفت: هیچ اتفاق مهمی بدون توجه به هنر ماندگار نخواهد شد. امروز دنیا نقطه تاریخی خودش را طی میکند و هنر و هنرمند نمیتواند نسبت به این اتفاق بی تفاوت باشد.
وی افزود: تاریخ، کنش هنر و هنرمند را قضاوت خواهد کرد. بیش از ۵۰ هزار نفر زیر آتش و گلوله سفاکترین رژیمها قرار گرفتند.
رئیس بسیج دانشجویی کشور گفت: این ششمین جشنواره ققنوس است که خدمت اصحاب رسانه و جامعه فرهیخته و دانشگاهی هستیم. انشاءالله این جشنواره با رویکردهایی که برای آن طراحی شده است بتوانند نقش و نسبت خودش را در این شرایط حساس تاریخی که موج بیداری اتفاق میافتد و فریاد مظلومیت زنان و کودکان غزه و لبنان در دانشگاههای آمریکایی و اروپایی شنیده شده و شنیده میشود، ایفا کند.
وی افزود: حیف است که این ایام با نگاه هنر و با آثار هنری خوب توسط بدنه دانشجویی ثبت و ضبط نشود. لذا از این بابت خدا را شاکریم جشنواره ققنوس مجدداً متولد شد و احیا شد و یک امر مهم که امر انسانی است و این موضوع مهم را پیگیری میکند.
قاسمی گفت: انشاءالله روزی برسد که اختتامیه جشنواره ققنوس در قدس شریف و در یک نقطه تاریخی درست، نقطهای که قله مظلومیت آدم است توسط آثاری که هنرمندان دغدغهمند از اقصی نقاط کشور و عالم برگزار شود و ما بتوانیم نماز را در مسجد الاقصی اولین قبله مسلمین به جا آوریم و در آنجا فریاد مظلومیت مظلومان عالم باشیم. به دنیا ثابت شود یک بار دیگر خون بر شمشیر پیروز است همانطور که در گذشته این اتفاق افتاده است.
ققنوس نمایش مسائل اساسی کشور در هنر دانشجو است
پرهیزگاری، دبیر جشنواره ققنوس نیز گفت: جشنواره ققنوس در چند بخش کار خود را با شعار هنر، دانشجو و آینده با نگاه به مسئله اساسی در کشور و در منطقه کار خود را شروع خواهد کرد.
وی افزود: امسال بخش ویژه در جشنواره خواهیم داشت هر سال جشنواره ققنوس پخش ویژهای دارد که ضمن موضوعات عمومی و تخصصی که به آن پرداخته میشود موضوع امسال قطعاً بیارتباط با موضوعی که دل همه مردم دنیا را به درد آورده است، نیست. موضوع ما موضوع انتفاضه هنر است. قیام هنرمندان علیه ظلمی که در دنیا اتفاق میافتد، بخش ویژه ما است.
وی افزود: جشنواره در دو بخش داخلی و بینالمللی برگزار خواهد شد. اعتقاد ما این است که این جشنواره یک جشنواره تشکیلاتی است و تفاوت آن با تشکیلاتی بودن آن است که جشنواره برای شبکه کردن جریان هنرمند دانشجو برای مسائل اساسی کشور است.
وی گفت: جشنواره برای شبکه کردن هنرمندان کشور دور هم پیرامون یک رشته واحد است. در این جشنواره حتی آماتورترین شرکت کنندگان نیز در نظر گرفته خواهند شد و بعد از پایان جشنواره برای رشد آن به باشگاههای مرتبط جشنواره ققنوس معرفی خواهند شد. جشنواره ققنوس حضور دائمی در دانشگاه خواهد داشت و همزمان با آن کارگاههای دانشجویی ققنوس و برنامههای ققنوس در سراسر کشور در دانشگاههای مختلف اجرا خواهیم کرد.
دبیر جشنواره ققنوس گفت: صنایع دستی، شعر، فیلم، نماهنگ، مستند، شعر، هنرهای تجسمی از بخشهای جدی این جشنواره هستند.